Riera de Benaula
Riera de Benaula

Riera de Benaula

  • Senyalització:
  • Dificultat:
  • Longitud: 8,8 km
  • Desnivell: Positiu 40m
  • Tipus d'activitat:
  • Tipologia: Circular
  • Durada: 2h

Una ruta diferent on podem trobar molta vegatació, camps de conreu, boscos i masies rurals. Ideal per fer coma excurssió amb la canalla.

Recorregut que s’allunya del nucli urbà fins a trobar la riera Benaula i els camps de conreu dels voltants. Es passa per diferents masies mentres es travessen boscos i camps.

El camí comença al final del carrer de les Roques i s’enfila per entre els pins, on trobem un rètol indicatori. Passats uns 600m arribem a la urbanització d’Aigües Bones i agafem el primer camí que baixa (carrer de la Benaula). Trencant a l’equerra trobem un camí entre l’herba en direcció a la carretera. Un cop travessada la carretera de Llagostera, agafem una pista de terra, i desprès de passar pel pont de sobre la riera, entrem al bosc per un camí a la dreta. Aquí hi ha un altre rètol indicador. Continuem la ruta cap a la dreta i deixem el bosc per sortir a camps de conreu.

Travessem novament la carretera de Caldes a Llagostera i seguim per pista. L’últim tram de camí coincideix amb la ruta de les Ermites. Deixem la Ruta de les Ermites trencant a la dreta on hi trobem un rètol indicador. Passat 1 km i tot girant cap a l’esquerra, deixem una casa de pagès i uns camps a la dreta. Desprès de passar per dues cases de pagès més, agafem un camí a l’esquerra i entrem al bosc. Al cap d’uns 700m. i desprès de travessar el bosc tornem a sortir a la urbanització d’Aigües Bones i seguim el carrer recte. Girant a l’esquerra trobem la pista que ens porta a Caldes de Malavella. Un cop passat el cementiri, s’arriba al punt de sortida.