PROGRAMACIÓ ESTABLE DE VISITES TURÍSTIQUES GUIADES

Quan: cada diumenge de l’any


L’oficina de Turisme organitza un programa de visites turístiques guiades, amb l’objectiu d’apropar els visitants al patrimoni, a la cultura i a la història de Caldes de Malavella. Consultar temàtica de cada sessió i venda d’entrades a ticketara.com

Visita a l’Espai AQUAE i al seu entorn immediat

Ruta Fonts i Patrimoni

Ruta “Caldes en temps de guerres (1936-1945)”

Preu: 3€


Programació estable de visites turístiques guiades

VISITES PER GRUPS

Quan: sota demanda

El modernisme, el món romà, el Camp dels Ninots, Personatges i llegendes, tallers educatius, …

La ruta urbana “Fonts i Patrimoni”, la ruta “Caldes en Temps de Guerres”, les muralles medievals, les termes romanes, els inicis de la balneoteràpia i la història de l’embotellament.


VISITES PER GRUPS

VISITES ESCOLARS

Quan: cada diumenge de l’any


Consulteu tota la oferta de les activitats pedagògiques disponibles subvencionades en el programa INDIKA de la Diputació de Girona.


Com una gota d’aigua, In fraganti petits romans, Joc de Rol romans en acció, Scape Aquae, L’aigua que fa miracles,  Taller de paleontologia cinetífica…


VISITES ESCOLARS

VISITES TEATRALITZADES

Quan: Dates puntuals .

Consultar sessions i venda d’entrades a ticketara.com


Les Visites Teatralitzades, que se celebren des de l’any 2001, consisteixen en un agradable passeig guiat per diferents racons del municipi sota la direcció divertida i amena d’actors de teatre que ens descriuen esdeveniments del poble; des de la prehistòria, passant per la Caldes romana i del valor que han anat prenent les aigües amb l’explotació de les aigües termals i la construcció dels balnearis.

Cada any un itinerari i una temàtica diferent! Descobriu-les!!!


VISITES TEATRALITZADES

VISITES TEMÀTIQUES:
Les aigües de Caldes

Quan: a la Fira de l’Aigua (1r cap de setmana d’octubre)


Interessantíssima activitat on s’explicarà què és l’aigua de Caldes (origen, temperatura, propietats,…), els diferents punts de surgència des dels tres turons caldencs, els inicis de l’embotellament i el fenomen de la balneoteràpia.


Visita a l’embotellament de l’aigua Vichy Catalan, les Termes Romanes i la font de Sant Narcís. Finalitza en el Balneari Prats.


Preu: gratuït

Contacte: Oficina de Turisme


VISITES TEMÀTIQUES:
El modernisme i el noucentisme a Caldes

Quan: a la Fira de l’Aigua (1r cap de setmana d’octubre)


Caldes de Malavella es diferencia per tenir una arquitectura molt cuidada i conservar edificis modernistes del s. XIX. L’ arquitectura modernista i noucentista i l’eclecticisme que avui encara podem observar és el testimoni d’una època d’esplendor i desenvolupament de la vila, en el què la burgesia, una nova classe benestant emfasitzà les propietats curatives de les aigües termals i donà un nou valor a la societat rural.


Preu: gratuït

Contacte: Oficina de Turisme


VISITES TEMÀTIQUES:
El camp dels ninots

Quan: durant la campanya d’excavació del jaciment (finals de maig o juny)

Visita guiada al jaciment paleontològic del Camp dels Ninots a càrrec de l’equip director de la campanya arqueològica (IPHES – URV).


S’explicarà el perquè de la importància del jaciment a nivell europeu i el resultat de les troballes de la campanya en curs.


Preu: gratuït

Contacte: Oficina de Turisme