L’Oficina de Turisme organitza un programa de visites turístiques guiades, amb l’objectiu d’apropar els visitants al patrimoni, a la cultura i a la història de Caldes de Malavella.


Gràcies a aquestes rutes, el visitant podrà gaudir dels carrers de la vila, així com conèixer els espais patrimonials més destacats: fonts termals, modernisme, termes romanes, patrimoni romànic i medieval, el centre museogràfic Espai Aquae i la ruta “Caldes en temps de guerres”.


Sortida: Oficina de Turisme

Preu per persona: 3€

Hora de sortida a les 11h, excepte les sessions dels mesos de juliol i agost a les 10h.


Visita guiada a l’Espai AQUAE i al seu entorn immediat

1r diumenge de mes

Visita al centre museogràfic Espai Aquae, un centre on es combina la recerca, ladidàctica i la interpretació del patrimoni de Caldes tot recorrent el llegat natural i cultural forjat al llargdel temps per les seves aigües.

Al finalitzar la visita, itinerari guiat pel Puig de Sant Grau i les Termes Romanes.


Ruta Fonts i Patrimoni

2n i 4t diumenge de mes

Explicació de la història i del patrimoni de Caldes de Malavella, amb un recorregut pel passat paleontològic, romà amb les Termes Romanes, romànic, medievalista, modernista i modern de la població, tot fent un seguiment pels punts més rellevants del casc antic i les fonts d’aigua termal.


Ruta “Caldes en temps de guerres (1936-1945)”

3ri 5è diumenge de mes

Es ressegueix Caldes a través de fets històrics destacats d’entre les dècades de 1930 i 1940, una època fosca però que alhora permet una certa fabulació d’històries gràcies a la documentació existent: els soldats italians, els espies nazis, els hospitalitzats i refugiats que fugien d’altres ciutats i pobles…