La gastronomia caldenca és per viure, recordar i emocionar. Basada en la tradició de la cuina catalana, s’ha preservat les receptes autòctones i els productes tradicionals per impulsar el seu gran valor gastronòmic: cuina termal.
A Caldes de Malavella pot degustar la cuina termal; una cuina on l’element principal és l’aigua termal i les seves beneficioses propietats per a la salut.
“S’utilitza per a plats que serveixen de base per a la majoria de receptes, com els llegums, els brous o els fumets. També per a coccions curtes, com escaldar les verdures i, en aquest cas, també parem la cocció amb aigua termal freda” David Heras, xef del restaurant de Vichy Catalán.
Teatre-Cinema Municipal, el grup TALLER DE TEATRE DE FIGUERES presenta l’obra de teatre “M’ESPERERÀS?“ comèdia romàntica de Carles Alberola. Sinopsi: Dos amics queden per sopar. D’una banda en Rubén, professor universitari i, d’alguna manera, un fracassat. De l’altra, en Jaume,...
Saber-ne més