On menjar

La comarca de la Selva és un paratge de contrastos, com tot Catalunya, però aquí corregit i augmentat. La cuina no és menys. Es gaudeixen plats cuinats harmoniosament i amb uns resultats exquisits; pollastre amb salsafins, oca amb peres, ànec amb taronja, senglar amb melmelada de maduixa, pollastre amb prunes, perdius amb cols, cargols a la llauna, vedella amb bolets. Tot regat amb aigua de Caldes. I de postres una bona Tortada de la Malavella, galetes de vichy, Teules de Sant Grau, Rocs de Sant Maurici i un bon raig de ratafia, per a fer un “sucamulla”.

La gastronomia caldenca és per viure, recordar i emocionar. Basada en la tradició de la cuina catalana, s’ha preservat les receptes autòctones i els productes tradicionals per impulsar el seu gran valor gastronòmic: cuina termal.

A Caldes de Malavella pot degustar la cuina termal; una cuina on l’element principal és l’aigua termal i les seves beneficioses propietats per a la salut.

“S’utilitza per a plats que serveixen de base per a la majoria de receptes, com els llegums, els brous o els fumets. També per a coccions curtes, com escaldar les verdures i, en aquest cas, també parem la cocció amb aigua termal freda”.  David Heras, xef del restaurant de Vichy Catalán.

 

En aquest apartat hi podeu trobar tot el llistat de restaurants de Caldes, però per a consultar tota la oferta en hoteleria, bars i restauració podeu clicar en aquest enllaç: https://www.visitcaldes.cat/benvinguda/establiments/

Segueix-nos a Instagram

@visit_caldes

Dilluns i plou😰⛈
Ja tens ganes de ser al cap de setmana però no estàs cansat d'aigua?🥰
Planifica'l i visita 👉visitcaldes.cat
#caldesésbenestar #termalisme #aigüestermals
...

Bon dia🌞
Avui comença l'escola i ara sí que tornem a la rutina.
Sents que ja tens ganes de desconnectar?

Descobreix Caldes, gaudeix en parella 🥰
➡️ visitcaldes.cat
📸 @hotelcamiral
...

Quan el despertar a #caldesdemalavella és sinònim de relax, bon descans i llum

Plaer, il·lusió, llibertat, desconnexió

#ConeixCaldes #CaldesésBenestar #VilaAmbCaràcter
...

☀️Necessites refrescar-te?

🍸Coneixes la recepta del mojito amb aigua de Caldes?

Agafem el got, li posem dues o tres cullerades de postres de sucre.
🍋El suc de mitja llimona o, com a mínim, el suc necessari per a que el sucre es converteixi en un almívar. Si feu servir llimones petites, el suc d'una llimona sencera.

🌱Branques de menta; un feix. No es pot ser gaire garrepa. Un bocí de branca, de la part de dalt, amb l'ull de creixement, ben plena. O dues o tres si tenen menys fulla.

Amb la mateixa cullera, remenar una mica el sucre i la menta i el suc de la llimona. Remeneu bé, erosionant la planta i les fulles per a que deixin escapar sabors.

🍶La mida del rom; si el fem en got gran, cinc segons de caiguda de rom amb tap dosificador. Si ho fem en got petit, tres. Tornem a remenar la barreja.

🧊Piquem quatre glaçons dels comprats; agafeu un drap, emboliqueu el gel, poseu-lo damunt del marbre i doneu-li una pallissa amb la mà de morter fins que es facin bocinets.

Afegim el gel trencat i acabem d'omplir el got amb aigua de Caldes.💦

I bon mojito!!
...