On menjar

La comarca de la Selva és un paratge de contrastos, com tot Catalunya, però aquí corregit i augmentat. La cuina no és menys. Es gaudeixen plats cuinats harmoniosament i amb uns resultats exquisits; pollastre amb salsafins, oca amb peres, ànec amb taronja, senglar amb melmelada de maduixa, pollastre amb prunes, perdius amb cols, cargols a la llauna, vedella amb bolets. Tot regat amb aigua de Caldes. I de postres una bona Tortada de la Malavella, galetes de vichy, Teules de Sant Grau, Rocs de Sant Maurici i un bon raig de ratafia, per a fer un “sucamulla”.

La gastronomia caldenca és per viure, recordar i emocionar. Basada en la tradició de la cuina catalana, s’ha preservat les receptes autòctones i els productes tradicionals per impulsar el seu gran valor gastronòmic: cuina termal.

A Caldes de Malavella pot degustar la cuina termal; una cuina on l’element principal és l’aigua termal i les seves beneficioses propietats per a la salut.

“S’utilitza per a plats que serveixen de base per a la majoria de receptes, com els llegums, els brous o els fumets. També per a coccions curtes, com escaldar les verdures i, en aquest cas, també parem la cocció amb aigua termal freda”.  David Heras, xef del restaurant de Vichy Catalán.

 

En aquest apartat hi podeu trobar tot el llistat de restaurants de Caldes, però per a consultar tota la oferta en hoteleria, bars i restauració podeu clicar en aquest enllaç: https://www.visitcaldes.cat/benvinguda/establiments/

Segueix-nos a Instagram

@visit_caldes

A Caldes de Malavella, els seus carrers, places i jardins són plens d’elements patrimonials que reflecteixen un llegat històric forjat a través de l’estret vincle entre les aigües termals i els seus vilatans: les Termes Romanes, els Balnearis, els espais de passeig, les cases modernistes, … com a exemple la Casa Rosa de la fotografia.

👉🏻 www.visitcaldes.cat/benvinguda

tens ganes de conèixer-ne el patrimoni modernista?
Segueix la ruta 💫 www.visitcaldes.cat/que-fer/modernisme/ 💫

#Caldesdemalavella #Catalunyatermal #caldesesbenestar #termalisme #patrimoni #catalunyaexperience
...

Coneixes el Castell de #Montsoriu ❓
Coneixes la #ruta dels #Cabrera de @TurismeSelva⁉️

En la seva ruta militar hi ha el castell de #caldesdemalavella .... descobreix-lo!

https://www.visitcaldes.cat/agenda/actualitat/ruta-del-vescomptat-de-cabrera/
...

Estem obsessionats en voler-nos cuidar per dins i per fora. Això no desapareixerà mai!
Com podríem no dedicar el cos i l’ànima a això?
Visca el #termalisme !

El descans balneari a visitcaldes.cat/agenda/actualitat/descans-dels-balnearis/

#caldesésBenestar #Catalunyatermal
📸 @hotelbalnearivichycatalan
...

Obert el termini de presentació de sol·licituds del programa de TERMALISME social de l'@Imserso
A #Caldesdemalavella hi podeu trobar el @balneariprats

Més info👉 visitcaldes.cat 👉 actualitat
...