PGA Catalunya Resort

Resort de golf nº1 d’Espanya


El Resort, que disposa de serveis i instal·lacions de primer nivell internacional, forma part del selecte club “European tour Destination”, format per les 8 millors destinacions de golf de l’European Tour. Entre les seves instal·lacions destaquen la moderna Casa Club i una zona de pràctiques i entrenament única a Europa.


Dos magnífics camps de golf; l’ Stadium Course, classificat nº1 d’Espanya, 5è a Europa Continental i considerat entre els 100 millors del món; i el Tour Course, que ofereix un desafiament constant i forats espectaculars.


The Golf Hub: El nou The Golf Hub ofereix la més avançada tecnologia d’anàlisi del swing juntament amb el sistema de seguiment de la trajectòria utilitzat al Tour, permetent aconseguir un joc 100% precís, 100% efectiu i 100% divertit!


PGA Catalunya Resort

Golf Pitch & Putt Franciac

Pitch & Putt Franciac Disfruta del Pitch and Putt en un entorn únic, a 2km del PGA golf de Catalunya i a 10km de Girona. Camp de 18 forats, 18 forats mides europees i un exigent Par 3 de 9 forats.


Camp de Pràctiques  de 180 metres, amb més de 15 estores i marques de distàncies a tot el camp. Amb sistema d’il·luminació pee entrenar quan es faci fosc.


Putting green i zona d’approach Magnífic putting green de 9 forats, una extensa zona d’approach on es pot trobar un bunquer per entrenar tots els tipus de cops.


Masia amb servei de bar Servei de bar i menjars per jugadors i acompanyants, amb 2 llars de focs per l’hivern, i la frescor de la masia catalana a l’estiu.


Golf Pitch & Putt Franciac