Festa Major 2021 i inscripcions d’activitats a càrrec de l’Oficina de Turisme

Dimecres 07 Juliol 2021

Com a cada Festa Major l’Oficina de Turisme dóna suport logístic i tècnic a l’àrea de festes per tal de dur a terme la inscripció d’algunes activitats.
En aquesta edició gestionem les inscripcions de:

URBAN ESCAPE

Dissabte 24 i Diumenge 25 de juliol
Han sentit parlar dels Escape Rooms? Caldes de Malavella és un poble amb molta història i, consegüentment, també amb molt misteri, de manera que és perfecte per la organització d’una activitat d’aquest tipus.
El muntatge del joc s’allargarà un cap de setmana (24 i 25 de juliol), de manera que els participants tindran dos dies per resoldre’l amb calma, al seu ritme i a l’hora que vulguin. No hi haurà guanyadors ni perdedors, però sí que els equips entraran a un ranking segons el temps que han tardat en resoldre l’enigma. A l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament se’ls proporcionarà el material necessari per començar el joc (*), i a partir d’aquí caldrà seguir el recorregut trobant pistes i resolent enigmes, a través d’una APP que s’ha desenvolupat expressament. Serà una aventura en la seva major part digital que es podrà fer escanejant els codis QR que hi haurà repartits per la població.

Cal inscripció prèvia omplint aquest formulari:
https://forms.gle/rSFB4AKZzeU5amg77

(*) El material necessari per començar el joc es podrà obtenir a l’Oficina de Turisme el dissabte 24 i el diumenge 25 de juliol en horari de 10 a 18h.


PINTURA A L’ASFALT

Dissabte 24 de juliol, de les 9h30 a les 12h
Carrer Jacint Verdaguer i Carrer Núria
Cada participant tindrà un espai delimitat d’1m d’asfalt. La pintura es farà amb guix que es proporcionarà en el moment d’arribar.
Hi haurà 4 categories: Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior. Es realitzarà un sorteig amb premi per a cada categoria.
Inscripcions fins el dia 22 de juliol en el següent enllaç:
https://forms.gle/EVqU2dJ7GJFq3xBH7


TALLERS INFANTILS

Dissabte 31 de juliol, a partir de les 10h
Parc de la Sardana
Petits i grans ens demostraran les seves habilitats artístiques. Amb la presència de la superheroïna Tina de l’Escola Esportiva Municipal.
Hi haurà dos grups, un de 10h15h a 11h, i l’altre d’11h a 11h45. Cada grup serà de 50 persones
Caldrà que cada participant porti els seus propis rotuladors i unes tisores.
Organitzen les Ampes dels CEIP Sant Esteve, del CEIP la Benaula i de la Llar d’Infants Ninots.
Inscripcions fins el 24 de juliol en el següent enllaç:
https://forms.gle/Xa9fk1V8RP3EMBoe6

Comparteix

Descarrega’t el programa DEFINITIU de la Festa Major 2021 adaptat a les mesures de seguretat actuals.

Consulta els canvis i anul·lacions als actes previstos per la Festa Major 2021

Consulta el programa original de Festa Major 2021 (NO vigent en la seva totalitat. Podeu consultar els actes que se celebren al programa DEFINITIU)

Bona festa Major 2021!

Malauradament, aquesta Festa Major no es podrà celebrar com teníem previst. A causa de les últimes restriccions de
Salut Pública, s’han hagut de suprimir/aplaçar molts actes, de la mateixa manera que hi ha hagut alguns canvis en
l’horari d’inici d’algunes actuacions. Per aquest motiu, hem editat un nou programa de mà amb la programació definitiva i un document addicional on s’informa de tots els canvis i anul·lacions als actes previstos inicialment.

De totes maneres, també podeu consultar el programa original, ja que hi trobareu molta més informació sobre els actes que sí s’organitzaran.

Es demana a tothom que vulgui participar en la Festa Major, ho faci seguint les indicacions sanitàries vigents proposades pel Departament de Salut.

Compra d’entrades a ticketara.com a partir del dimarts 13 de juliol