Ryder Cup 2031: Caldes podria allotjar el torneig en el pols entre EEUU i Europa

Thursday 19 May 2022

La candidatura Costa Brava-Barcelona està a un pas d’aconseguir organitzar la futura Ryder Cup del 2031. L’opció catalana accelera per aconseguir ser seu de la major competició mundial de golf, que enfronta els equips d’Europa i els Estats Units cada dos anys.
La seu seria el PGA Catalunya de Caldes de Malavella (Selva), que ja va aspirar a albergar la Ryder del 2022 (traslladada després al 2023), edició que al final va anar a parar a Roma. Sota l’impuls del propietari del PGA Catalunya, el milionari irlandès Denis O’Brien, la candidatura Costa Brava-Barcelona ja compta amb el suport de les federacions espanyola i catalana, del Govern espanyol i de la Diputació i l’Ajuntament de Girona, segons ha avançat La Vanguardia.
El Govern central ha donat un aval polític a l’esdeveniment (més endavant s’hauria de concretar en una inversió de 96 milions d’euros) mentre que la Diputació de Girona hi aportaria 4 MEUR. O’Brien per la seva banda invertiria 25 MEUR en infraestructures i en la construcció d’un nou camp de golf que compliria amb els requisits de la Ryder. Actualment les negociacions, que van arrencar fa un parell d’anys, se succeeixen per obtenir el suport de la Generalitat i de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona. Entre totes tres administracions haurien d’aportar uns 45 milions a pagar en deu anys.

font:  gerio.cat

Share