Reforcem la plantilla a l’Oficina de Turisme durant l’estiu amb joves de pràctiques

Monday 31 May 2021

La necessitat de provisió d’una plaça de Tècnic Auxiliar a l’Oficina de Turisme ve donada per la necessitat de reforçar la campanya turística d’estiu 2021 i de donar suport a la reactivació del sector turístic caldenc de cares a l’anualitat 2022. Igualment es fa necessari el suport i l’assistència a les activitats organitzades pels organismes de promoció turística i la col·laboració en les actuacions de dinamització per potenciar activitats turístiques (com per exemple fires i d’altres activitats combinades de cultura, natura i gastronomia). Igualment es fa necessari disposar de personal de reforç per a poder fer anàlisi de dades i la posterior elaboració d’informes en base a la recollida de dades de l’activitat de l’oficina i dels perfils dels visitants de l’oficina i del web visitcaldes.cat.

Consulteu el tràmit a la seu electrònica de l’Ajuntament en el següent enllaç:
Seu electrònica (expedient 1658/2021)

Funcions a desenvolupar:
– Donar suport general a l’Àrea de Turisme.
– Atenció al turista de forma presencial, telefònica i telemàtica:
– Informació turística sobre els recursos i punts d’interès en l’àmbit local i comarcal, de l’Agència Catalana de Turisme, de la Comarca de la Selva, del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona (i dels seus clubs de màrqueting dels que l’Ajuntament de caldes de Malavella en forma part: de Cultura i Patrimoni, i de Benestar i Salut), i, en general, de les activitats, esdeveniments, visites guiades organitzades per l’Ajuntament, així com altres actuacions i informació d’interès públic. Registre dels visitants al programa estadístic de la Generalitat de Catalunya.
-Inscripcions a les activitats organitzades per l’Ajuntament de Caldes de Malavella: visites guiades, visites teatralitzades, tallers o cursos, etc. i altres activitats que l’Ajuntament de Caldes pugui organitzar, així com, si escau, per activitats que puguin organitzar altres entitats
-Venda de marxandatge, entrades i tiquets
– Gestió administrativa propia del servei
– Desenvolupament dels projectes i actuacions programades des de l’àrea de Turisme i Promoció econòmica.
– Col·laboració en les actuacions de dinamització per potenciar activitats turístiques (com per exemple fires i d’altres activitats combinades de cultura, natura i gastronomia)
– Anàlisi de dades i la posterior elaboració d’informes en base a la recollida de dades de l’activitat a l’oficina segons el perfil dels visitants i anàlisi de trànsit del web visitcaldes.cat (google analytics)
– Estudi de reactivació del turisme i comerç local

  • Oferta subeditada a la resolució favorable per part del SOC de la petició de subvenció sol·licitada

Share