Guanyadors concurs d’aparadors de Nadal 2021

Wednesday 19 January 2022

Un total de 10 establiments de Caldes de Malavella han participat al tradicional concurs d’aparadors de Nadal que té per objectiu promoure i dinamitzar el comerç local, fent-lo partícip de l’embelliment de la població durant les festes nadalenques: Farmàcia Xènia Planas, Pom de Flors, Carnisseria Calidae, Farmàcia Margarita Casanovas, Dietètica de Caldes, Estètica Nuri Tubert, Idioma’t, Restaurant Franciac, BrenRoc i Gicat Gestors SL.

Els guanyadors de l’edició 2021 del concurs d’aparadors de Nadal són:

CATEGORIA MILLORS DECORACIONS ESCOLLIDES PEL JURAT PROFESSIONAL:

1r classificat: Gicat Gestors SL

Premi consistent en : 500,00€ + distinció com a 1r classificat + sis mesos de publicitat gratuïta del comerç i/o empresa de servei a la ràdio Caldes FM segons modalitat establiments + inserció d’un anunci a plana sencera del comerç i/o empresa de servei a dos números de l’AQUAE (números 72 i 73).

2n classificat: Pom de Flors

Premi consistent en: 300,00€ + distinció com a 2n classificat + sis mesos de publicitat gratuïta del comerç i/o empresa de servei a la ràdio Caldes FM segons modalitat establiments + inserció d’un anunci a plana sencera del comerç i/o empresa de servei a dos números de l’AQUAE (números 72 i 73).


CATEGORIA MILLOR DECORACIÓ ESCOLLIDA PER VOTACIÓ POPULAR:

1r classificat:  Gicat Gestors SL

Premi consistent en: 200,00€ + distinció com a aparador guanyador de la votació popular del Concurs d’aparadors de Nadal 2021.

Felicitats als premiats i gràcies a tots els establiments que han participat!

Share

El concurs estava obert a tots els comerços i empreses de serveis del municipi que tinguessin un aparador el qual donés a l’espai públic i fos visible des del carrer, a fi de premiar les dues millors decoracions, de temàtica lliure (però relacionada amb el Nadal). El jurat professional n’ha valorat el  color, la creativitat, la originalitat, l’element nadalenc i la proporció.

Des de l’any 2019 també hi ha una categoria a la millor decoració escollida per votació popular amb l’objectiu de fer participar a la ciutadania i així incentivar la visita als comerços locals. El link a les votacions populars s’ha publicat a la pàgina web www.caldesdemalavella.cat i s’ha difós a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. Així doncs, els caldencs i les caldenques han pogut valorar la decoració des del dia 10 de desembre de 2021 fins al 6 de gener de 2022, període durant el qual els muntatges dels aparadors han estat visibles al públic. Hem rebut un total de 196 vots telemàtics.