CONCURS D’APARADORS DE NADAL 2021

Friday 26 November 2021

PARTICIPA AL CONCURS D’APARADORS DE NADAL 2021!

L’Ajuntament de Caldes de Malavella convoca el tradicional concurs d’aparadors de Nadal 2021.

L’objectiu del concurs d’aparadors és promoure i dinamitzar el comerç local, fent-lo partícip de l’embelliment de la població durant les festes nadalenques.

El concurs d’aparadors de Nadal està obert a tots els comerços i empreses de serveis del municipi de Caldes de Malavella que disposin d’un local amb aparador que reuneixi les condicions necessàries per a ser decorat.

Les inscripcions són obligatòries i s’han de formalitzar mitjançant correu electrònic a promocioeconomica@caldesdemalavella.cat abans del 9 de desembre. En el moment de la inscripció, els participants hauran d’indicar:

  • Nom de l’establiment i adreça postal d’on es troba la decoració

  • Nom de la persona de contacte

  • Telèfon i correu electrònic

Tots els establiments participants hauran de recollir la seva acreditació al concurs a l’Oficina de Turisme.

Consulta les bases del concurs d’aparadors de Nadal 2021

Share

Els premis per a les diferents categories que s’han previst són els següents:

Premi per a les dues millors decoracions escollides pel jurat oficial:

-1r classificat : 500,00€ (*) + distinció com a 1r classificat + sis mesos de publicitat gratuïta del comerç i/o empresa de servei a la ràdio Caldes FM segons modalitat establiments + inserció d’un anunci (**) a plana sencera del comerç i/o empresa de servei a dos números de l’AQUAE ( números 72 i 73 ).

-2n classificat : 300,00€ (*) + distinció com a 2n classificat + sis mesos de publicitat gratuïta del comerç i/o empresa de servei a la ràdio Caldes FM segons modalitat establiments + inserció d’un anunci (**) a plana sencera del comerç i/o empresa de servei a dos números de l’AQUAE ( números 72 i 73 ).

Premi per a la millor decoració escollida per votació popular:

200,00€ (*)+ distinció com a aparador guanyador de la votació popular del Concurs d’aparadors de Nadal 2021.

Els tres premiats es faran públics durant la setmana del 10 de gener 2022 a través de la web www.caldesdemalavella.cat i per les xarxes socials. Els premiats estaran convocats un dia a l’Ajuntament per a poder recollir les seves distincions com a premiats.

(*) Als premis se’ls hi aplicarà la retenció d’IRPF prevista per la llei.
(**) El premi només inclou la reserva d’espai de l’anunci a la revista AQUAE i no el disseny d’aquest. Els premiats hauran de facilitar el disseny del seu anunci a aquae@caldesdemalavella.cat.