Tot apunt per la Festa de la Malavella

Dijous 11 Abril 2024

La festa de la Malavella a Caldes de Malavella promet una emocionant celebració amb una àmplia gamma d’activitats i esdeveniments durant tot el cap de setmana del 26 al 28 d’abril de 2024

L’àrea de turisme de l’Ajuntament de Caldes de Malavella amb la col·laboració de la Comissió de la Malavella presenten:  LA FESTA DE LA MALAVELLA, ESOTERISME I MISTERI D’UNA LLEGENDA FEUDAL.

Una festa que va néixer l’any 2010 fruit de diverses voluntats i iniciatives de recuperar i promocionar la llegenda de la Malavella, i lligar-ho així amb el món imaginari i ocult. La Festa de la Malavella és una eina amb la que s’ha de projectar el patrimoni caldenc, cuidant-lo, tot potenciant la identitat col·lectiva. Aquesta Festa que se celebra cada últim dissabte d’Abril és un referent del folklore de Caldes.

Descarregeu el programa complert AQUI

Divendres 26 d’abril:

La festa comença a les 21:00 hores a la Plaça amical Mathausen amb el PREGÓ D’INICI DE FESTA AMB LA MALAVELLA D’HONOR, presentat per la Malavella de l’any 2024, Roser Capdevila, seguit de la entrega dels guardons a les Malavelles Caldenques d’honor.

Després del pregó, el moment esperat arriba amb L’ARRIBADA DEL SEGUICI DE LA MALAVELLA, acompanyat per “La Dansa d’en Vidalot” i la “Cançó de la Malavella”. La nit continua amb l’animació de BUFANT FORT STREET BAND i servei de bar a càrrec de Club Volei Joves Caldes.

Dissabte 27 d’abril:

El Parc de la Sardana s’omple de diversió des de les 16:00 hores amb el MERCAT NOCTURN, jocs gegants, tallers infantils, maquillatge de fantasia i més. La música no faltarà amb la BANDA ITINERANT “EL CALIU” i el concert de DERUMBER’S.

Altres activitats inclouen la XOCOLATADA POPULAR al Puig de St. Grau, la CERCAVILA DE GEGANTS, la DANSA DE LA MALAVELLA, el BALL DE L’HEREU RIERA, la RUA DE LA MALAVELLA I EN SUC DE BRUC i la NIT DE BRUIXES al Parc de les Moleres.

Diumenge 28 d’abril:

La jornada comença amb la PUJADA A SANT MAURICI I AL CASTELL DE LA MALAVELLA, seguida d’una VISITA GUIADA AL CASTELL DE MALAVELLA. A la tarda, a la Plaça amical Mathausen, hi haurà un SHOW DE MÀGIA INFANTIL i un BERENAR INFANTIL.

La festa conclou amb LA FUGIDA DEL SEGUICI DE LA MALAVELLA, un ball i cercavila de tancament fins a la Casa dels Gegants.

A més de les activitats principals, hi ha una mostra de dibuix de la Festa de la Malavella i el 12è concurs d’aparadors, que proporcionen una visió participativa i creativa per a tota la comunitat.

Aquesta festa promet ser un cap de setmana ple d’emoció, música, tradició i diversió per a tota la família a Caldes de Malavella.

Comparteix

Participem-hi


Mostra de dibuix de la Festa de la Malavella

Mostra oberta per a tot l’alumnat dels centres educatius de Caldes.
Presentació dels dibuixos a la Biblioteca Municipal en format dina4 a partir del 24 d’abril i guanyeu un petit obsequi. S’hi exposaran fins el dia 10 de maig.

Pengem les banderoles

Engalanem les façanes de casa nostra! Podeu comprar les banderoles de la Festa a les llibreries Solés, Tau i a la Floristeria Pom de Flors. Fins a esgotar existències.


12è concurs d’aparadors de la Festa de la Malavella

Inscripcions fins el divendres 19 d’abril. Consulteu les bases AQUÍ.
Premi pel primer classificat: 500€
Premi pel segon classificat: 250€
Guanyador de la votació popular: 150€.

Del 25 al 30 d’abril 2024, vota la millor decoració !