Cultura i Gastronomia a Caldes en el marc del programa d’activitats turístiques 2025

Divendres 09 Maig 2025

En el marc de la programació de les activitats turístiques a Caldes de Malavella 2025, hi ha programats esdeveniments vinculats al producte “Cultura i Gastronomia”, pel dia 30 de maig en motiu del Dia Internacional del Turisme Responsable (2 de juny), pel dia 25 d’octubre “beu-te el museu” i i pel dia 22 de novembre:

DIVENDRES 30 DE MAIG DEL 2025
Capvespre entre silvestres al Camp dels Ninots

AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DEL TURISME RESPONSABLE (2 de juny)
Camp dels Ninots

Viu una experiència sensorial única entre arqueologia, natura i gastronomia silvestre.

18.30 – 19.30 h |
Visita guiada al jaciment del Camp dels Ninots
Descobreix aquest espai singular de gran valor paleontològic i històric acompanyat de l’equip expert que hi treballa.

19.30 – 20.45 h |
Sentir el capvespre del bosc
Una immersió als sons, olors i colors del bosc en les darreres llums del dia. Una proposta per deixar-se portar i connectar amb l’entorn.

20.45 – 21.30 h |
Degustació silvestre i contemplació de la posta de sol

Tancarem l’experiència amb una petita degustació de tastets elaborats amb plantes silvestres del territori:
• Aigua floral
• Borraines arrebossades amb mel
• Hummus amb fonoll
• Altres sorpreses del bosc…

DEIXA’T PORTAR PER LA CALMA DEL VESPRE I ELS SABORS DE LA TERRA.

DISSABTE 22 DE NOVEMBRE DEL 2025
Un viatge romà entre l’aigua i les plantes

Centre Museogràfic Espai Aquae
10:30h-13:30h |
1h visita guiada a l’Espai Aquae i al seu entorn immediat
+ 2h de taller de cuina

Endinsa’t en la història romana a través del centre museogràfic de Caldes de Malavella, on desvetllarem els secrets amagats d’aquesta antiga civilització. A la visita antic balneari romà descobriràs com els romans aprofitaven les aigües termals i els recursos naturals del territori. Després, participarem en un taller de cuina on prepararem plats inspirats en les plantes silvestres que els romans utilitzaven per a la seva dieta. Un viatge sensorial que connecta el passat amb el present a través de l’aigua i les plantes.

Comparteix

LES RESERVES PER A LES ACTIVITATS DE GASTRONOMIA ORGANITZADES PER AROMES DEL BOSC:
experiencies@aromesalbosc.net / 627 775 862 (Anaïs)
Preu: 15€

LES RESERVES PER L’ACTIVITAT “BEU-TE EL MUSEU” ORGANITZAT PER LES CERVESES ARTESANES BDEGUST
Properament informarem de preu i mecanimse de reserva.