Torna la Fira d’oportunitats!

Martes 17 Mayo 2022

El proper diumenge 12 de juny torna la Fira d’oportunitats, el gran mercat de productes de segona ma de Caldes de Malavella!

La fira tindrà lloc al Parc de la Sardana de 10 a 14h i pot participar-hi tothom que estigui interessat en vendre, intercanviar o regalar objectes de la seva propietat.

Per a poder participar cal realitzar la inscripció a través de la seu electrònica o bé presencialment a l’Oficina de Turisme del 23 de maig al 10 de juny a les 14h i fer una aportació d’algun dels següents aliments (*):

  • Llet (sencera i semidesnatada)
  • Pasta de fideus dels número 0 i 2
  • Gel de bany
  • Farina
  • Brous

Els participants hauran de dur aquests productes de forma obligatòria el mateix diumenge 12 de juny a la carpa que Càritas tindrà a la fira d’oportunitats. 

(*) Aquestes són les necessitats en aliments que té l’entitat de Càritas, per aquest motiu demanem que les aportacions siguin exclusivament d’aquests productes. Tots els productes que es recullin a la fira seran distribuïts entre les famílies del municipi que ho necessitin a través de l’entitat Càritas. 

Descarrega’t el fulletó amb tota la informació per a participants aquí.

Comparte

I a més a més, el diumenge 12 de juny no us podeu perdre: 

10 a 14 h: Fira-mercat dels diumenges. Plaça de l’Ajuntament.
11 a 14 h: Eco taller de reciclatge d’anells, polseres, careta i punt de llibre i jocs de reciclatge amb la grua recicladora, joc de construcció, encistella la pilota, jocs de bitlles reciclats i punteria. Parc de la Sardana.
11 h: Visita guiada “Fonts i patrimoni”. Sortida des de l’Oficina de Turisme . Preu: 3€. Venda d’entrades a ticketara.com.
18 h: Cinema infantil amb la pel·lícula Trasto. Gratuït. Teatre-cinema municipal.