BASES 12è CONCURS CALAMARS – Fira Aigua 2019

Domingo 06 Octubre 2019

Consulta les bases del 12è concurs popular de menjadors de calamars a la romana i bevedors d’aigua amb gas que tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre a les 19h a l’escenari de la Plaça dels Donants en el marc de la Fira de l’Aigua i del Benestar.


Les inscripcions al concurs es realitzaran el mateix dia de la fira.


 


BASES DEL CONCURS: 1. 1. El concurs se celebrarà en el marc de la Fira de l’Aigua i del Benestar el diumenge 6 d’octubre a les 19h a l’escenari ubicat a la Plaça dels Donants.

 2. 2. La inscripció al concurs es realitzarà el mateix diumenge 6 d’octubre abans de les 18.30h a l’escenari de la Plaça dels Donants.

 3. 3. Es premiarà el participant que mengi més ràpid els calamars i s’acabi una ampolla petita d’aigua amb gas.

 4. 4. Les racions de calamars a menjar en cada ronda constaran de 5 unitats, sigui quina sigui la seva mida o la seva forma, i sigui quin sigui el seu pes.

 5. 5. No es podran manipular de cap manera els calamars abans del senyal d’inici de la ronda.

 6. 6. Se celebrarà una final per adults i una d’infantil (de màxim 15 anys). La final infantil consistirà en una única ronda eliminatòria.

 7. 7. En el cas dels adults hi haurà 3 rondes eliminatòries independentment del nombre de participants. Cada concursant adult participarà en només una ronda d’eliminació.

 8. 8. Els que quedin en 1r i 2n lloc de les rondes eliminatòries, participaran en una semifinal. Hi haurà dues semifinals, amb tres concursants a cadascuna. Els dos participants guanyadors de cada semifinal,  concursaran a la gran final.

 9. 9. En cas d’empat o dubte en la classificació, es repetirà la ronda.

 10. 10. El jurat estarà format pel grup de teatre Els Guies Ufissials, dinamitzadors de l’acte. La decisió del jurat serà inapel·lable.

 11. 11. En el concurs d’adults hi haurà  un  guanyador i un finalista. El primer per al guanyador consistirà en un dinar per a dues persones a l’Hostal Esteba. I pel finalista, el premi serà un esmorzar de forquilla per a dues persones a l’Hostal Esteba.

 12. 12. En el cas del concurs infantil, hi haurà únicament un guanyador i el premi consistirà en dos menús infantils a l’Hostal Esteba.

 13. 13. Els premis son cortesia de l’Hostal Esteba. Per a poder-los gaudir cal reserva prèvia i acreditar-se com a guanyadors del concurs de menjadors de calamars a la romana. Caduquen el 31 d’octubre 2019.

 14. 14. La presentació al concurs pressuposa l’acceptació de les següents bases.


 


Comparte

 


Amb la col·laboració i elaboració dels calamars en directe de l’Hostal Esteba – Restaurant.


 


Descarrega’t les bases aquí.