PGA Catalunya

Carretera N-II km 701 Caldes de Malavella (17455) PGA Catalunya

El Resort, que disposa de serveis i instal·lacions de primer nivell internacional, forma part del selecte club “European tour Destination”, format per les 8 millors destinacions de golf de l’European Tour. Entre les seves instal·lacions destaquen la moderna Casa Club i una zona de pràctiques i entrenament única a Europa.

 

Els camps

PGA Catalunya Resort compta amb dos magnífics camps de golf; El Stadium Course, classificat nº1 d’Espanya, 5è a Europa Continental i considerat entre els 100 millors del món; i el Tour Course, que ofereix un desafiament constant i forats espectaculars.

 

The Golf Hub

El nou The Golf Hub ofereix la més avançada tecnologia d’anàlisi del swing juntament amb el sistema de seguiment de la trajectòria utilitzat al Tour, permetent aconseguir un joc 100% precís, 100% efectiu i 100% divertit!

 

Zona de Pràctiques

El camp de pràctiques, dissenyat segons els mateixos paràmetres d’excel·lència aplicats a la concepció del Stadium Course i del Tour Course, compta amb un ampli tee de pràctiques d’herba natural en el que els jugadors d’alt nivell tindran l’ocasió de perfeccionar els seus cops en unes condicions òptimes.

 

Serveis: 

– Caddy master/ Bag drop
– Golf buggies
– Carrets elèctrics o manuals
– Pals de lloguer
– Buggy bar
– Vestuaris, dutxes i tovalloles

Activitats relacionades

Segueix-nos a Instagram

@visit_caldes