Visita guiada a Caldes de Malavella

  • Diumenge 08 Novembre 2020
    11:00 h a 12:30 h
  • 3 €

L’Oficina de Turisme organitza un programa de visites turístiques guiades, amb l’objectiu d’apropar els visitants al patrimoni, a la cultura i a la història de Caldes de Malavella.

Gràcies a aquestes rutes, el visitant podrà gaudir dels carrers de la vila, així com conèixer els espais patrimonials més destacats: fonts termals, modernisme, termes romanes, patrimoni romànic i medieval, el centre museogràfic Espai Aquae, la ruta “Caldes en temps de guerres”, així com el patrimoni intangible com la llegenda de la Malavella, que dóna nom a la població.

1r diumenge de mes: Visita guiada a l’Espai AQUAE
Visita al centre museogràfic Espai Aquae, un centre on es combina la recerca, ladidàctica i la interpretació del patrimoni de Caldes tot recorrent el llegat natural i cultural forjat al llargdel temps per les seves aigües.
Al finalitzar la visita, itinerari guiat pel Puig de Sant Grau i les Termes Romanes.

2n i 4t diumenge de mes: Ruta “Fonts i patrimoni”
Explicació de la història i del patrimoni de Caldes de Malavella, amb un recorregut pel passat paleontològic, romà amb les Termes Romanes, romànic, medievalista, modernista i modern de la població, tot fent un seguiment pels punts més rellevants del casc antic i les fonts d’aigua termal.

3ri 5è diumenge de mes: Ruta “Caldes en temps de guerres (1936-1945)”
Es ressegueix Caldes a través de fets històrics destacats d’entre les dècades de 1930 i 1940, una època fosca però que alhora permet una certa fabulació d’històries gràcies a la documentació existent: els soldats italians, els espies nazis, els hospitalitzats i refugiats que fugien d’altres ciutats i pobles…

Sortida: Oficina de Turisme
Preu per persona: 3€
Hora de sortida a les 11h, excepte les sessions dels mesos de juliol i agost a les 10h.

On es realitza? Sortida: Oficina de turisme

Ruta "Fonts i patrimoni"

Comparteix