Mercat de Nadal i Marató de TV3

  • Diumenge 17 Desembre 2023
    09:00 h a
  • Gratuït

 

 

 

 

 

 

 

MERCAT DE NADAL al Carrer Vall-Llobera. Amb parades d’artesania nadalenca, regals, alimentació i comerç local que faran possibles les compres d’última hora perquè no ens falti de res en aquestes dates tan assenyalades.

 

PARADES DE LES ENTITATS al Mercat de Nadal per la Marató. Organitza: Entitats de Caldes de Malavella.

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES a l’estand de Creu Roja Llagostera del Mercat de Nadal. Col·labora amb la campanya de Reis de Creu Roja portant alguna joguina nova o de segona mà en bon estat per repartir entre les famílies de Caldes que ho necessitin. La campanya s’allargarà a l’Oficina de Turisme del 17 al 29 de desembre.

EL BARRIL SOLIDARI al Mercat de Nadal. S’oferirà cervesa artesana i Live To Beer sortejarà un lot. L’import íntegre de la recaptació es donarà a la La Marató. Organitza: Associació Live to Beer

SUBHASTA DE QUADRES DEL CONCURS DE PINTURA RÁPIDA I

D’APORTACIONS D’ARTISTES LOCALS a la Sala Cavallerisses. Organitza: Ajuntament de Caldes i organitzadors del concurs de Pintura Ràpida.

CIRCUIT DE TRENET a la Plaça Cruïlles. Organitza: Club Ferroviari de Caldes de Malavella.

JORNADA DE PORTES OBERTES A L’ERMITA DE SANT GRAU. Es podrà visitar un pessebre en el seu interior. Hi haurà una urna per a recollir aportacions per a La Marató. Organitza: Amics de l’Hereu Riera i Parròquia de Caldes.

De les 11:30h a les 13:00h, TALLER DE CUINA “GALETES DE NADAL” davant de la Casa Rosa. Places limitades. A les 13:00h, DEMOSTRACIÓ DE BALLS DE HIP HOP. Organitza: Pim Pam.

 

De les 11:00h a les 13:00h, TALLERETS DE NADAL (Organitza: Associacions de Famílies d’Alumnes) I PINTACARES DE NADAL als Jardins de les Termes Romanes.

A les 17:00h, CINEMA “PADRE NO HAY MAS QUE UNO 3” al Teatre-cinema municipal. Versió en català i entrada lliure.

 

PROGRAMACI Ó D’ACTE S PE R LA MARATÓ D E TV3 :

A les 10:00h, TORNEIG DE TENNIS a les pistes de tennis municipals. Torneig obert a totes les edats i nivells. Preu: 5 € (donatiu per La Marató). Organitza: Club Tennis Caldes.

A les 10:30h i a les 12:00h, sessions de TEATRE DE TITELLES “ELS CONTES DE L’ÁVIA ROSA” a la Casa dels Gegants. Organitza: Colla Gegantera de Caldes de Malavella.

A les 11:00h, VISITA GUIADA DE LA RUTA “CALDES EN TEMPS DE GUERRES”

(1C36-1C45). Sortida des de l’Oficina de Turisme. Hi haurà una urna per recollir les aporta- cions per a La Marató.

A les 11:00h, CERCAVILA DE NADALES AMB EN JÚLIUS I ELS GRALLERS ESCALDATS

al Mercat de Nadal. Organitza: Colla Gegantera de Caldes de Malavella.

De les 11:00h a les 14:00h, TIÓ SOLIDARI davant de Ca La Romana. Vine a fer cagar el tió! Tiquet als comerços locals adherits a la campanya ”El Nadal a Caldes” a partir del de desembre. Cada infant podrà fer cagar el tió un cop. Hi haurà una urna per recollir aportacions per La Marató. Organitza: Ajuntament de Caldes de Malavella amb el suport d’Embarrakaldats.

A les 12:00h, AUDICIÓ DE SARDANES AMB LA COBLA LA FLAMA DE FARNERS a la

Plaça U d’octubre. Es farà una Rifa per La Marató. Organitza: Agrupació de Sardanistes de Caldes de Malavella.

A partir de les 12:00h, TASTET D’ESCUDELLA DE NADAL a la Plaça de l’Ajuntament, davant del Pub Tèrmic. Repartiment a canvi de la voluntat. L’import recaptat anirà destinat a La Marató. Organitza: Societat Gastronòmica de Caldes de Malavella.

 

A les 16:30h, FESTIVAL DE NADAL DEL CLUB PATINATGE ARTÍSTIC DE CALDES DE

MALAVELLA al Pavelló Municipal. Preu: 2€ (>18 anys). Organitza: C.P.A. Caldes.

De les 17:00h a les 21:00h, GRAN QUINA SOLIDÁRIA PER LA MARATÓ DE TV3 al

Gimnàs del CEIP Sant Esteve, amb excel·lents regals dels comerços de Caldes de Malavella. Organitza: Club Vòlei Joves Caldes.

A les 18:00h, TRADICIONAL BALL D’ESPELMES DE LA FARÁNDULA. La Faràndula sortirà

per les portes de la Casa dels Gegants, fins a la Plaça de l’Ajuntament per tornar a dansar els seus balls de gala amb la llum de les espelmes. El conjunt tornarà amb cercavila fins a la Casa dels Gegants, tancant les portes fins l’any vinent. Organitza: Colla Gegantera de Caldes.

 

 

 

 

 

 

On es realitza? -

Comparteix