Golf

Balneari Vichy Català

 

Imprescindible aturar-se a Caldes de Malavella pels incondicionals del golf, tan professionals com amateurs. S'hi troben les instal•lacions del PGA GOLF DE CATALUNYA, l'únic camp de Catalunya inclòs en el rànquing dels 10 millors camps d'Europa; és un camp de 18 forats (par72), reconegut per la bellesa dels recorreguts, i amb la particularitat, única a Espanya, de disposar de 5 tees de sortida per a cada forat. I les del PITCH&PUTT FRANCIAC, par-3 i camp de 18 forats, amb unes magnífiques instal·lacions per a tota la família.

 

PGA GOLF DE
CATALUNYA
Tothom qui ha jugat al PGA Golf de Catalunya coneix la bellesa i el nivell del camp. Aquests dos factors es fonen contínuament en tot el camp: carrers cuidats, greens impecables i recorreguts dissenyats per passar bones estones. Un especial punt destacat és el forat 12: una sortida espectacular des d'una plataforma dins de l'aigua, un carrer impressionant, i un green guardat i vigilat constantment per una alzina centenària.
Carretera N-II. KM. 701
Telf. +34 972 47 25 77
PGA Catalunya
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
PITCH & PUTT
FRANCIAC
A cinc minuts de Caldes es troba el Pitch & Putt Franciac. Un camp de 18 forats amb unes magnífiques instal·lacions i un entorn esplèndid. El perfecte estat dels carrers i especialment dels seus greens, sempre impecables, el fan destacar per sobre d'altres camps de pitch & putt.
Carretera N-II. KM. 703
Telf.+34 972 47 10 28
Pitch and Putt Franciac
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
 
 

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On