Balneari Prats

Caldes de Malavella, Girona

Al Restaurant de l’Hotel Balneari Prats poden gaudir d’un menú diari molt variat amb plats de la cuina catalana més tradicional i de tot el gust dels productes de temporada, així com assaborir les nostres conegudes postres casolanes. A l’estiu el Restaurant amplia l’oferta amb la prestació del servei a lla zona del jardí proporcionant un valor afegit a la variada oferta gastronòmica.

Hostal Esteba Restaurant

Caldes de Malavella, Girona

Hostal Esteba - Restaurant, és un hotel de gestió familiar situat a l’entrada de Caldes de Malavella. Disposa de 30 habitacions, una àmplia zona de jardí i bosc i un restaurant on s’ofereix una cuina basada en les receptes tradicionals catalanes i de proximitat. També et donem a conèixer la cuina termal, donat que l’aigua termal de Caldes de Malavella juga un paper molt important en plats tan diversos com els arrebossats, emulsions, cocció de llegums, cremes, pa, adobs, marinats i fins i tot en alguns productes de pastisseria. L’hotel està situat a 300 m del centre del poble, just a l’entrada de Caldes de Malavella. Disposem d’aparcament exterior gratuït per als nostres clients. La nostra ubicació us garanteix una estada tranquil•la envoltat de natura.

Restaurant - Bar Estació

Caldes de Malavella, Girona

El nostre restaurant ofereix varietat de menús i diferents ambients que poden gaudir tant a l’estiu com a l’hivern. Disposeu de la sala del restaurant, de la barra, la cafeteria i la terrassa. A l’estiu disposa d’una terrassa exterior molt agradable i amb vistes a l’avinguda Dr. Furest així com a l’estació de Caldes de Malavella. A l’hivern tenim el bar-cafeteria amb una gran barra i també taules cap a un finestral amb vista a la mateixa avinguda que té des de la terrassa. Podeu gaudir d’un ambient tranquil i a prop de la naturalesa. Al Restaurant, podreu gaudir de la Cuina casolana, on la qualitat i l’esplèndid servei, sorprendrà els visitants de paladars més exquisits. És realment una cuina plena de gust i sensacions que es delecten cada vegada que ens visiten.

Hostal Fabrellas

Caldes de Malavella, Girona

Fundat el 1914, l'Hostal Fabrellas, conserva la tradició familiar, en oferir un acurat tracte al client en un entorn molt acollidor, adornat per l'arquitectura de l'edifici que data de principis del segle XIX. El nostre Hostal es preocupa per combinar tradició amb modernitat. Totes les seves habitacions són exteriors, disposen de calefacció, TV via satèl•lit i Internet gratuït a través de WIFI. Al nostre restaurant, oferim una cuina casolana i tradicional elaborada amb els millors productes del país. Podeu degustar el nostre menú diari amb plats com: Canelons Rossini, Llagostins saltejats, Orada al forn, Sípia a la planxa, Bacallà a la catalana, Pollastre amb bolets, Vedella rostida amb bolets. I molts altres ... El menú diari va variant segons els productes del mercat.

« Inicio Previo 1 2 3 4 5 Siguiente Fin »