Balneari Prats

Caldes de Malavella, Girona

Retrobi’s amb el confort al nou Hotel Balneari Prats. Un edifici històric rehabilitat el 2009 amb un annex que encara conserva l’encant del seu temps i que alberga el nostre Centre Termal. Allotjar-se a qualsevol de les nostres habitacions, passejar pels amplis jardins, descansar a la confortable terrassa exterior de la cafeteria , seguir una alimentació saludable al Restaurant i gaudir dels 34 graus de la piscina al descobert d’aigua termal calenta, són alguns dels moments que gaudiran durant la seva estada al Balneari Prats.

Balneari Vichy Catalán

Caldes de Malavella, Girona

Al Balneari Vichy Catalan gaudirà, a més de l'allotjament i serveis de termalisme, de la tranquilitat i el benestar. Deixi's portar per l'encant del Modernisme, els extensos jardins i els espais comuns plens d'història, el saló cafeteria, la terrassa, la capella, el jardí interior, la sala de festes, la piscina exterior. En fi, un conjunt gratificant i renovador en aquest Balneari a la Costa Brava.

Hostal Esteba

Caldes de Malavella, Girona

Hostal Esteba - Restaurant, és un hotel de gestió familiar situat a l’entrada de Caldes de Malavella. Disposa d’una àmplia zona de jardí i bosc i un restaurant on s’ofereix una cuina basada en les receptes tradicionals catalanes i de proximitat.

Hostal Fabrellas

Caldes de Malavella, Girona

Fundat el 1914, l'Hostal Fabrellas, conserva la tradició familiar, en oferir un acurat tracte al client en un entorn molt acollidor, adornat per l'arquitectura de l'edifici que data de principis del segle XIX.

« Inicio Previo 1 2 3 Siguiente Fin »