Caldes celebra una nova Fira d'oportunitats

 

Xarxes 02

El proper diumenge 10 de juny Caldes de Malavella celebra una nova edició de la Fira d'oportunitats, un gran mercat solidari i anticrisi obert a tothom que hi vulgui participar pensat per a intercanviar, vendre o regalar objectes de segona mà.

El preu de participació per als participants és l'aportació de productes d'alimentació de primera necessitat (llet, oli, pasta, galetes, ..) que hauran de dipositar a la parada que Càritas tindrà a la Fira. Els aliments recollits seran repartits entre les famílies del municipi que més ho necessitin a través d'aquesta entitat. Animem als Caldencs i a visitant a col·laborar amb la causa dins de les seves possiblitats! 

Les inscripcions són obligatòries i s'han de formalitzar mitjançant instància presentada a l'oficina de turisme o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Paral·lelament a la celebració de la Fira d'oportunitats, tindràn lloc les següents activitats:

10-14h: Fira-mercat dels diumenges.

11h: Visita turística guiada. Preu: 3€. Punt de sortida: Oficina de turisme. 

Visita l'exposició del jaciment paleontològic "Camp dels Ninots", les  Termes Romanes, l'església de Sant Esteve i les àbsides romàniques,  cases modernistes, el nucli medieval i fonts termals de Caldes de  Malavella. A la Font de la Mina, degusta aigua termal a 56º amb un got  promocional que t'enduràs de record. 

18h: Cinema amb la pel·lícula: Cars 3. Teatre-cinema municipal.

 

Incripcions tancades.
Informació per als participants: consulteu el fulletó aquí

 FiraOportunitatsJuny2018 01

 

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On