3a edició del GUST DE LA PARAULA

 XarxesGP2017 02

El Gust de la Paraula és una proposta d’hibridació turístic-cultural que marida gastronomia i literatura i que va obtenir el Premi Teresa Rovira d’Innovació a les biblioteques públiques catalanes l’any 2016. Un projecte que pretén enfortir la promoció de la marca i del col·lectiu de restauradors, i promocionar els productes locals. Tot apropant el visitant al patrimoni municipal i potenciant  l’activitat cultural amb l’objectiu d’incentivar la lectura als infants i adults, i acostar els nens a la cuina i a la bona alimentació dels productes de proximitat.
Durant tota la jornada es gaudiran de menús literaris als restaurants, d’ activitats per a nens, presentacions i signatures de llibres, concursos, música i bona companyia. I  la biblioteca podreu visitar l'exposició de llibres vinculats a la sopa; plat protagonista de l'edició d'enguany.

Entre l'Oficina de Turisme i la Biblioteca municipal s'ha cuinat una extens programació per dissabte 18 de novembre que s'iniciarà amb un esmorzar per als participants al concurs de l'Instagram i acabarà amb un concert de Blues a la biblioteca.

Podeu descarregar-vos el fulletó aquí o també podeu consultar la programació seguidament: 

El Gust de la Paraula

Esmorzar . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

09 a 10 h Pati de Cal Ferrer
ESMORZAR INSTAGRAM
Inscripcions prèvies obligatòries via email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Presentació del concurs d'Instagram i esmorzar gratuït per als participants a la col·laboració de l'Associació de Comerç de Caldes de Malavella. Consulteu les bases del concurs aquí.
 
11 h Pati de Cal Ferrer
INSPIRACIÓ CULINÀRIA
Demostració de Cuina amb Germà Coenders de les receptes literàries del llibre "202 receptes històriques i tradicionals catalanes sense carn ni peix: com ser vegetarià i no deixar de ser català en l'intent" (Pascual, 2010). A l'acabar degustació gratuïta, per part dels assistents, dels plats cuinats i venda de llibres.
  • Escudella de carabassa
  • Arròs de castanyes
  • Torradetes de Santa Teresa
11 h Biblioteca municipal
SOPA DE PEDRA I ALTRES CONTES VERDULEROS
Contes infantils escenificats mitjançant una pallassa: La Bleda
 
Vermut. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
 
12 a 13.30 h Jardins d'en Pere Vidal
OLLA BARREJADA
Taller de jocs infantils tradicionals a càrrec de Jocs al segon.
 
Dinar . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 
Restaurants de Caldes de Malvella
PLATS LITERARIS ALS RESTAURANTS
Podreu trobar plats literaris, imaginatius i plens de màgia ales cuines dels restaurants caldencs. Doneu un cop d'ull als menús aquí. Seleccioneu aquí per veure els menús dels restaurants de Caldes
 
 
Berenar . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 
16.30 h Cal Ferrer de la Plaça
PRESENTACIÓ DE LLIBRES
Presentació del llibre "Catalunya bull" de Judit Pujadó (Edicionas Sidillà 2017) i del llibre "Cosins de Tarzan" de Pruden Panadès (Raig verd, 2012).
 
17.30 a 19.30 h Pati de Cal Ferrer
CONCURS DE PILOTES
Concurs de cuina de Pilotes d'escudella. Inscripcions prèvies obligatòries via email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Bases del concurs aquí
 
Sopar . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 
20 h Cal Ferrer de la Plaça
TEATRE PER ADULTS
Espectacle basat en el llibre de Pruden Panadès, "Cosins de Tarzan" a càrrec de la Cristina Cervià i Domènec Boïgues. Una butaca, una lectora i un llibre inesperat. Petites històries de nens que no saben res, acompanyades de música. La veu llegeix i posa al descobert una èpica fragmentada en lletres desordenades com les de la sopa. S'atura en episodis que passen inadvertits als adults. Crònica sense nostàlgies d'unes infàncies aparentment ingènues.
 
21 h Pl. Ajuntament vell
ESCUDELLA DEL GUST DE LA PARAULA
A càrrec del Tèrmic. Degustació popular i gratuïta de l'escudella.
 
Ressopó . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
 
22 h Biblioteca 
DELICATESSEN
Concert de Blues a càrrec de Tòfol Martínez Trio.
 
 
 
 
 

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On