Propera edició de la Fira d'oportunitats

 Xarxes 02 2017

 

| INSCRIPCIONS TANCADES |

 

El proper diumenge 12 de novembre tindrà lloc a Caldes de Malavella la Fira d'oportunitats, un gran mercat anticrisi obert a tothom que hi vulgui participar pensat per intercanviar, vendre o regalar objectes de segona mà. 

El preu de participació és l'aportació d'aliments de primera necessitat que els participants hauran de dipositar el mateix dia de la Fira a la carpa que Càritas de Caldes tindrà al recinte. Els aliments recollits seran repartits entre les famílies del municipi que més ho necessitin a través d'aquesta entitat. Animem als Caldencs i a visitants a col·laborar amb la causa dins de les seves possibilitats! 

Les inscripcions són obligatòries i s'han de realitzar mitjançant instància general presentada a l'oficina de turisme o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins el divendres 10 de novembre a les 14h.

Paral·lelament, a la celebració de la Fira d'oportunitats se celebraran les següents activitats:

10 a 14h: Fira-mercat dels diumenges. Plaça de l'Antic Ajuntament.

10.30 a 13.30h: Estand sobre la prevenció de la legionel·losi i de control per a la qualitat de l'aigua de consum humà. Parc de la Sardana. 
Organitza: Dipsalut. 

11h: Visita turística guiada. Preu: 3€.
Punt de sortida: Oficina de turisme.

Informació per a participants: consulta el fulletó aquí.
  

FiraOportunitatsNovembre2017 01

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On