Nova temporada de les visites teatralitzades

Banners 800x600

L'àrea de turisme de l'Ajuntament de Caldes de Malavella, per 16è estiu consecutiu presenta les Visites Teatralitzades, que consisteixen en una passejada-itinerari per diferents racons del municipi sota la direcció divertida i amena d'actors de teatre que ens translladen a l'època romana i cristiana de la vila. La duració de la visita és d'aproximadament 1h30.

Un recorregut diferent i divertit que dóna entrada a una gamma de personatges, la Remei, en Fonsu, la Swellen, que sempre fan una revisió dels millors moments de les temporades anteriors, amb gags nous i, sobretot, amb el bon humor que els caracteritza.

 

STEP BY STEP, PAS A PAS 

I què els passarà aquest estiu als histriònics personatges de les Visites?

Step by Step, pas a pas, és el nou sistema que han practicat els Guies Ufissials de Caldes de Malavella per acabar d'introduir a la Swellen, una anglesa fanàtica dels balnearis i de la cultura del nostre país, dins el grup encarregat d'ensenyar el poble les nits d'estiu.

Step by Step, pas a pas, la Remei, en Fonsu i la mateixa Swellen coma  nova Guia Ufissial, ens faran passar una bona estona. Tots tres junts voldran demostrar al públic que són capaços de tot. Fins i tot de fer entrevistes, concursos, reportatges d'investigació... però es pensen que són estrelles televisives??

Tot, això sí, Step by Step, pas a pas.

DATES: 

AGOST: Dissabtes 12, 19, 26

SETEMBRE: Dissabtes 2,9,16, 23

HORARI: 22h

PUNT DE VENDA I LLOC DE SORTIDA: Oficina de Turisme 

El preu general és de 10 €.

Pels joves de 6 a 12 anys (inclosos) és de 5€.

Per a més informació sobre les visites teatralitzades i els descomptes que ofereixen els establiments de Caldes cliqueu aquí

 

Descarrega't el fulletó de les Visites Teatralitzades 2017 aquí.

cartell

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On