Nova edició de la Fira d'oportunitats

 Xarxes 02

 

El proper diumenge 11 de juny Caldes de Malavella celebra una nova edició de la Fira d'oportunitats, un gran mercat solidari i anticrisi obert a tothom que hi vulgui participar pensat per a intercanviar, vendre o regalar objectes de segona mà.

El preu de participació per als participants és l'aportació de productes d'alimentació de primera necessitat (conserves, llet, oli, pasta, galetes, ..) que hauran de dipositar a la parada que Càritas tindrà a la Fira. Els aliments recollits seran repartits entre les famílies del municipi que més ho necessitin a través d'aquesta entitat. Animem als Caldencs i a visitant a col·laborar amb la causa dins de les seves possiblitats! 

Les inscripcions són obligatòries i s'han de formalitzar mitjançant instància presentada a l'oficina de turisme o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Paral·lelament a la celebració de la Fira d'oportunitats, tindràn lloc les següents activitats:

10-14h: Fira-mercat dels diumenges. Plaça de l'Antic Ajuntament.

11h: Visita turística guiada. Preu: 3€. Punt de sortida: Oficina de turisme. 

Visita l'exposició del jaciment paleontològic "Camp dels Ninots", les  Termes Romanes, l'església de Sant Esteve i les àbsides romàniques,  cases modernistes, el nucli medieval i fonts termals de Caldes de  Malavella. A la Font de la Mina, degusta aigua termal a 56º amb un got  promocional que t'enduràs de record. La ruta finalitza a la fira- mercat dominical. Sortida des de l'Oficina de  Turisme

Fins a les 12h: 24h hores sòniques. Biblioteca municipal. 

Acció que consisteix en una improvisació lliure, oberta i sense jerarquies que dura vint-i-quatre hores. Tothom és convidat a participar-hi amb la seva disciplina (pintura, música, dansa, teatre, poesia…).No hi ha llistes, ni inscripcions, ni requisits. Presentar-se. I deixar-se dur. A càrrec de Marc Egea (Viola de roda i altres instruments) i el rapsoda Oriol Sauleda i tothom qui hi vulgui participar. 

 

Inscripcions tancades!  
Informació per a participants: Consulteu el fulletó aquí.

 

WEB FiraOportunitatsJuny2017 01

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On