El Carnaval arriba a Caldes de Malavella!

La Rua sortirà el dissabte 4 de març a partir de les 17h de la tarda des de la carretera de Llagostera a l'alçada del carrer Trasmuralla, passarà per la Carretera Llagostera, el Carrer Montseny i acabarà a l'Av. Onze de Setembre davant del Col·legi Benaula i Policia local. 

Al final del recorregut es farà una Festa de Fi de Rua, amb entrada gratuïta, al Pavelló Municipal d'Esports, amenitzat per la Disco-mòbil "Nou So", i hi haurà servei de bar i entrepans calents a preus populars a càrrec de l’Associació de Carnaval de Caldes de Malavella, "Embarrakaldats". Enguany hi haurà un concurs de coreografies i premi individual infantil. 

La rua de Carnaval de Caldes de Malavella està organitzada per l’Associació de Carnaval de Caldes de Malavella, "Embarrakaldats" i l'Ajuntament de Caldes de Malavella i amb l'èxit dels dos anys anteriors pretén consolidar-se com un dels carnestoltes de referència a les nostres contrades. Animem a colles i públic a gaudir de la festa! 

Per a l'ocasió, alguns dels restaurants de Caldes han preparat menús especials de carnaval pel dissabte 4 de març al migdia. Consulteu-los aquí

Per a més informació podeu consultar el Facebook del Embarrakaldats.

carnaval 2017 V3 page 001

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On