Banys de bosc - Boscos terapèutics

Selvans Can Fornaca 0

Selvans Can Fornaca 0

 

El bany de bosc, o shinrinyoku (submergir-se en l'atmosfera del bosc), consisteix en una estada en un medi forestal de qualitat amb l'objectiu de millorar la salut, el benestar i la sensació de felicitat.

L’acompanyament al bosc amb un guiatge professional de SÈLVANS vol proporcionar-li beneficis fisiològics i psicològics, com:
• reducció de l'estrès i l'ansietat,
• foment de la creativitat,
• millora de l’estat d'ànim i
• augment de la vitalitat

A Caldes gaudim del BOSC DE CAN FORNACA:  
Ben a la vora de la vila de Caldes de Malavella, un dels millors testimonis de bosc de la plana selvatana. Aquest bosc mixt mediterrani humit es composa de roure martinenc, alzina surera i pi pinyer, amb exemplars molt notables d’aquest darrer. El seu gran potencial és esdevenir un recurs de salut i benestar complementari de l’oferta balneària. A tocar s’hi troba l’excepcional jaciment paleontològic del Camp dels Ninots.


VISITES PROGRAMADES: 28 de juliol, 12 d'agost, 16 de setembre, 21 d'octubre 2018.
Preu 25€/persona (iva inclòs)
Formulari d'inscripció (Associació SÈLVANS)

 

PER A ALTRES VISITES: De dilluns a diumenge en hores convingudes. Activitat d’unes 3 hores recomanada per a persones majors de 16 anys. No s’admeten mascotes.

Informació i reserves:
www.selvans.ong
info(at)selvans.ong
Tel. 972 41 82 34

Comerç i empresa

 

 Artesania1

A Caldes s'hi poden trobar establiments de productes de primera necessitat dedicats essencialment a la venda de productes de pastisseria, rebosteria, pa, plats preparats, premsa, flors i plantes i les botigues de conveniència. També d'altres de moda, joieria, artesania, sabateries, merceries, electrodomèstics i establiments del sector de serveis.

Llegeix més: Comerç i empresa