Comerç i empresa

 

LLISTAT DE COMERÇOS I EMPRESES DE SERVEIS DE CALDES DE MALAVELLA

 

HOSTALERIA I ALLOTJAMENT

COMERÇ 

SERVEIS

INDÚSTRIA

LLEURE

 

NORMATIVA COMERCIAL

Regulada per la LLEI 18/2017, de l'1 d'agost, de comerç, serveis i fires.

 

Establiments comercials en municipis turístics

Caldes de Malavella té la qualificació de municipi turístic a efectes d'horaris comercials durant tot l'any, i sense limitació en la franja horària. 

S’entén per municipi turístic aquell que compleix amb determinats paràmetres descrits a la Llei 18/2017, de comerç, serveis i fires. La qualificació de municipi turístic a efecte d'horaris comercials és competència de la Direcció General de Comerç, a petició de l'ajuntament corresponent.

Els establiments situats en aquests municipis qualificats com a turístics, a efectes d’horaris comercials, gaudeixen de les excepcions en matèria d’horaris comercials detallades a la corresponent resolució.

És per aquest motiu que els establiments comercials de Caldes de Malavella podem obrir tots els diumenges i festius de l'any, amb les següents excepcions i consideracions:

Tancament obligatori

1 de gener i 25 de desembre

Obertura restringida

24 i 31 de desembre. Hora màxima de tancament: 20h

Altres obligacions

Visibilitat de l'horari comercial: Els establiments comercials han d'exposar l'horari adoptat de manera que la informació sigui visible al públic, fins i tot amb l'establiment tancat. 

 

ASSOCIACIÓ DE COMERÇ I SERVEIS DE CALDES DE MALAVELLA 

L'associació de comerç i serveis de Caldes de Malavella és l'entitat encarregada de la representació, defensa i promoció dels interessos econòmics, socials, laborals, professionals i culturals dels seus afiliats; el foment de la solidaritat dels associats afiliats promocionant i creant serveis comuns; la promoció comercial del poble i la millora constant de la informació i formació dels seus associats.

Més informació a: www.caldescomercial.com 

CONSULTA ON ES TROBEN ELS COMERÇOS ASSOCIATS :

 

 ENLLAÇOS D'INTERÈS